L'Handbol Sant Cugat venç l'Stadium Casablanca a l'últim segon


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat és el quart classificat del grup D de Primera Estatal

L'Handbol Sant Cugat és el quart classificat del grup D de Primera Estatal

L'Handbol Sant Cugat masculí guanya (27-28) l'Stadium Casablanca en la 25a jornada del grup D de Primera Estatal. Els homes de Joan Sancho no aconseguien una victòria fora de casa des de l'1 de novembre a casa del Joventut Handbol Mataró.

Després de quatre mesos, l'Handbol Sant Cugat ha tornat a assaborir el caramel d'una victòria a domicili. A la primera meitat l'equip de Joan Sancho ha protagonitzat un joc intermitent que ha facilitat la tasca de la línia ofensiva de l'Stadium Casablanca per empatar. Tot i això, els vermell-i-negres han reaccionat i han acabat el primer període amb un avantatge de tres gols al marcador (13-16).

A la represa els santcugatencs han controlat la situació, però les jugades precipitades els han dut a cometre errades que han derivat en gol dels rivals. A falta d'un minut per al final del partit i amb empat al marcador, l'Stadium Casablanca ha fallat el seu últim atac i Gerard March ha anotat la diana definitiva que ha donat la victòria als vermell-i-negres.

El capità de l'Handbol Sant Cugat, Nacho Álvarez, afirma que guanyar fora de casa els ha fet recuperar la confiança.

Nacho Álvarez

Estem contents perquè feia més d'una volta que no guanyàvem fora de casa. Portàvem un empat, i recuperar victòries fora fa recuperar confiança.


A la propera jornada els santcugatencs jugaran davant l'Handbol Sant Quirze.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.