L'HSC visita el complicat Sant Martí Adrianenc a la Copa Catalana


  • Comparteix:

Imatge del conjunt santcugatenc aquesta temporada / Foto: HSC

Imatge del conjunt santcugatenc aquesta temporada / Foto: HSC

L'Handbol Sant Cugat inicia la participació a la Copa Catalana aquest dissabte a tres quarts de set de la tarda a la pista del Sant Martí Adrianenc. Els santcugatencs aspiren a ocupar una de les dues places que donen l'accès a la següent fase contra un conjunt adrianenc que en la competició de Primera Estatal ha estat segon i lluita per l'ascens a Divisió d'Honor Plata.

Els santcugatencs han quedat enquadrats amb el Sant Martí Adrianenc, l'Handbol Esplugues i el Sant Esteve Sesrovires, tots rivals també durant la temporada en el grup D de Primera Estatal. Ara s'obre la Copa Catalana i els santcugatencs tenen la motivació de passar de ronda i encaren la competició amb il·lusió.

Davant tenen un Sant Martí Adrianenc que els ha superat en els dos partits d'aquesta temporada (30-26 i 28-33) i que tindrà un ull posat en la fase d'ascens a Divisió d'Honor Plata, que s'inicia la setmana que ve. El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho, destaca el potencial del rival i les gran opcions que té d'ascendir de categoria.

Joan Sancho

Ells tenen la fase d'ascens i crec que plantejaran el partit per tal de preparar-la. Són molt potents i ens han guanyat a la lliga, però intentarem donar la sorpresa.


El partit es juga aquest dissabte en el Pavelló Complex Esportiu La Verneda de Barcelona. Sancho té la baixa d'Hèctor Gómez i el dubte de Marc Jordan.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.