Continuïtat, ambició i forces renovades en el relleu a l'Handbol Sant Cugat


  • Comparteix:

Catarineu, a l'esquerra, i Bonaccini, en l'encaixada de mans que simbolitza el relleu

Catarineu, a l'esquerra, i Bonaccini, en l'encaixada de mans que simbolitza el relleu

Miquel Catarineu ha agafat aquest divendres el relleu de Davide Bonaccini a la presidència de l'Handbol Sant Cugat amb un discurs basat en el continuïsme però farcit d'ambició i forces renovades. El nou president ha reiterat la bona tasca feta per la junta sortint i la responsabilitat que comporta agafar el club 'en el millor moment de la seva història', i ha detallat un pla d'objectius per dur l'entitat un esglaó encara més amunt. La principal novetat en l'estructura directiva ha estat la creació d'una àrea de comunicació.

'Un gran elefant'. Amb aquesta metàfora ha definit el nou màxim dirigent de l'Handbol Sant Cugat el que és a dia d'avui l'entitat vermell-i-negra. Miquel Catarineu ha dirigit la seva primera assemblea com a president, en què ha presentat els 10 membres de la junta directiva, cinc dels quals ja hi eren a l'anterior, fet que assenyala el marcat camí continuïsta de la nova cúpula directiva.

Des d'aquests sòlids foments, Catarineu ha animat tothom a treballar plegats per seguir fent créixer l'Handbol Sant Cugat, en estreta relació amb l'expansió de la ciutat, la qual, ha dit, vol que sigui reconeguda com un dels feus de l'handbol català d'aquí a cinc anys. En la vessant esportiva, l'home fort de l'estructura segueix sent Joan Sancho, que ha apuntat que s'han assolit els objectius amb els sèniors A i B i que, un cop consolidada la seva posició, és hora d'excel·lir també en la tasca amb la base i amb la branca femenina, on dipositarà en aquesta nova etapa la major part dels esforços.

A nivell social, Catarineu ha recordat l'oportunitat de tenir una massa social del pes de la de l'Handbol Sant Cugat, i ha recuperat la idea de crear una grada jove. Pel que fa a les finances, s'ha previst un pla de recerca de patrocinadors i una aposta pels micromecenatges, petites quantitats però molt nombroses. Una de les principals novetats és l'àrea de comunicació, que pretén aprofitar la tasca duta a terme per Bonaccini i ampliar horitzons amb millores a la plana web i la creació d'una aplicació per a mòbils.

Per tot plegat, el nou president assegura que cal seguir treballant en la mateixa línia, fent créixer el club des dels seus ciments.

Miquel Catarineu

Creiem que el llistó està molt alt, el club està en el seu millor moment esportiu, som conscients de com hem arribat fins aquí. Les bases són els nostres equips formatius.


De la seva banda, el responsable de la junta sortint, Davide Bonaccini, ressalta el caràcter de la nova direcció

Davide Bonaccini

Les sensacions són molt bones. Crec que faran molt bona feina, idees molt bones, ben explicades, amb objectius ambiciosos però reals, concrets.


L'assemblea de traspàs i presentació de la nova junta s'ha dut a terme a la sala del pav 2 de la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.