L'Handbol Sant Cugat fa història i es planta a la final de la Copa Catalana

Imatge d'arxiu del partit de lliga entre l'Handbol Sant Cugat i el Mataró

L'Handbol Sant Cugat es desfà de l'Handbol Mataró (42-41) als penals i es planta a la final de la Copa Catalana que jugarà aquest diumenge a la una del migdia davant el Bordils. Els vermell-i-negres fan història classificant-se per a la final i amb aquest triomf també disputaran la Supercopa Catalana davant el Futbol Club Barcelona o Granollers de la lliga ASOBAL.

L'Handbol Sant Cugat s'està entestant a fer història a la Copa i després d'un partit èpic es planta a la final de la competició. En un partit molt igualat els de Joan Sancho han acabat perdent la primera part per un ajustat 16 a 17. El segon temps també ha estat molt igualat i al final del temps reglamentari el marcador reflectia empat i es forçava la pròrroga. Per no canviar la tònica al descans del temps afegit també s'ha arribat amb empat i al final d'aquesta pròrroga la igualada no s'ha desfet i el partit s'ha hagut de decidir als penals.

Cada equip havia de tirar cinc penals i els santcugatencs han fallat un posant-se el partit molt coll amunt. Però en l'últim llançament Martí Nicolau ha aturat el tir per seguir allargant la vida dels santcugatencs. El sisè penal l'han anotat tots dos equips i no ha estat fins el setè que s'ha decidit el guanyador de la semifinals i serà l'Handbol Sant Cugat qui jugarà la final. El tècnic vermell-i-negre, Joan Sancho, destaca la felicitat després del partit.

Joan Sancho

Ha estat espectacular per estar a la final, pel què suposa i per la manera com ha anat. Era important guanyar per no quedar destrossats.

Ara a la final espera el Bordils que s'ha desfet sense gaire problemes en l'altre semifinal del Bordils B. El conjunt gironí és el màxim favorit per guanyar el títol, més tenint en compte el desgast de l'Handbol Sant Cugat, com explica Sancho.

Joan Sancho

El desgast d'avui és clau. Ells han tingut un partit més curt i són un equip més fort físicament. No renunciem a res, anirem a plantar cara.

L'Handbol Sant Cugat també estarà pendent de la Supercopa Catalana que disputarà per primer cop a la seva història davant el Barça o el Granollers.