Rubiño: 'S'ha notat un punt d'inflexió en el rendiment de l'equip després de les baixes'


  • Comparteix:

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Armand Rubiño

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Armand Rubiño

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Armand Rubiño, reconeix que les importants baixes que ha patit l'equip les darreres jornades han provocat un punt d'inflexió en el rendiment de la plantilla, que acumula tres derrotes seguides. Aquesta és la pitjor ratxa d'aquesta temporada juntament amb la viscuda entre les jornades 10 i 12, tot i que en aquell moment els de Rubiño van patir un calendari més exigent.

L'Handbol Sant Cugat ha passat del dia a la nit d'una jornada a l'altra, una situació que en bona mesura ha provocat la lesió dels dos homes més determinants, Lluís Calvera i Marc Jordán, i la baixa per motius laborals d'un jugador que estava completant un gran segon tram de curs, Marc Aballí. Amb aquestes tres peces, els santcugatencs van completar una sèrie de cinc triomfs seguits i sis jornades sense perdre.

Va ser en el partit davant el Joventut Handbol Mataró, a la jornada 16, quan Calvera es va lesionar, i un partit més tard, en el triomf a domicili contra el Palautordera, els de Rubiño van gaudir per darrera vegada del central Aballí. Marc Jordán va patir un procés gripal i això ho van pagar els vermell-i-negres amb un empat a la pista del penúltim, el Pardinyes. El resultat va precedir les tres ensopegades seguides: El Pilar Maristas a casa, OAR Gràcia a domicili i Sant Joan Despí de nou al pav 3.

El tècnic de l'equip, Armand Rubiño, reconeix aquest punt d'inflexió en declaracions al programa 'Esport en Marxa' de Cugat.cat.

Armand Rubiño

Hi ha hagut un punt d'inflexió en el rendiment de l'equip. La dinàmica no ha estat bona, i també ha influït que hi ha hagut baixes per lesió aquestes setmanes.


Més enllà de les baixes, Rubiño va apuntar que havia estat complicat treballar amb el gruix de l'equip per problemes físics d'altres jugadors, fet que ha impedit que l'equip entreni amb normalitat. La recepta, però, és clara per a l'entrenador: detectar els errors, analitzar-los, trobar-ne les solucions i donar suport a aquells jugadors que poden substituir els homes més destacats de l'equip, alguns dels quals passen per un moment anímic complicat pel que fa al joc.

Segona ratxa de tres derrotes seguides
Aquesta no és la primera ocasió en què els de Sant Cugat encadenen tres ensopegades seguides. Ja ho van patir a la primera volta, però amb la diferència que en aquells compromisos els vermell-i-negres es van enfrontar amb els actuals líder i segon, Granollers B i Sant Quirze, i amb el setè a hores d'ara, el Sant Esteve Sesrovires. Els tres darrers rivals, en canvi, eren conjunts de la part baixa de la classificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.