L'Handbol Sant Cugat, disposat a trencar una mala dinàmica aquest diumenge contra el Palautordera


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada

Imatge d'aquesta temporada

L'Handbol Sant Cugat rep aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia el CH Sant Esteve de Palautordera en partit corresponent a la dotzena jornada del grup D de Primera Estatal. Els vermell-i-negres són tretzens amb sis punts i de nou han tornat a veure's en una mala dinàmica amb tres derrotes consecutives.

Tres derrotes en quatre partits ha estat el balanç del mes de novembre d'un Handbol Sant Cugat que va aconseguir la darrera victòria davant l'Handbol Palautordera fa un mes. Malgrat les derrotes contra BM la Roca, Handbol Sant Quirze i Sant Martí Adrianenc, els resultats han estat ajustats i els partits s'han decidit per petits detalls, contra equips de la part alta de la classificació i candidats a l'ascens.

El rival d'aquest diumenge, el CH Sant Esteve de Palautordera, té quatre punts més que els santcugatencs i com a visitant presenta uns números bastant fluixos. Només un empat a la pista del BM la Roca (33-33) i la resta derrotes en les visites a la Salle Montcada, Sant Martí Adrianenc, Oar Gràcia i Sant Joan Despí. A casa s'estan mostrant com un equip més potent i han competit contra equips de dalt. El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, David López, destaca la potència d'alguns jugadors del l'equip rival.

David López

Tenen un jugador molt important, el Jordi Planes, que ha marcat 69 gols en 10 partits.


Els santcugatencs tenen la baixa per lesió de Lluís Calvera i els dubtes de Gorka Herrero i Oliver Bonaccini.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.