L'Handbol Sant Cugat persegueix la tranquil·litat a Primera Estatal amb l'ajuda de Marc Jordán


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat lluitarà per la permanència al 2017

L'Handbol Sant Cugat lluitarà per la permanència al 2017

L'Handbol Sant Cugat es reforça amb Marc Jordán per afrontar el repte d'assolir la permanència de manera solvent a Primera Estatal. Els santcugatencs recuperen el golejador però apel·len a mantenir la línia de treball duta a terme fins ara, que li ha servit per tancar l'any en onzena posició i amb cinc punts de marge respecte les posicions de descens.

L'Handbol Sant Cugat ha viscut un 2016 amb molts canvis tant a la banqueta com a la plantilla. La temporada va finalitzar amb un equip a la mitja taula i amb un tècnic, Armand Rubiño, que va decidir tancar l'etapa d'un any al capdavant del conjunt per motius laborals. La baixa de Rubiño va ser reemplaçada ràpidament amb un tècnic de la casa, l'entrenador del juvenil, David López. López va apostar per l'impuls de jugadors del planter.

La baixa significativa del golejador Marc Jordán va deixar l'equip tocat anímicament, però ràpidament el treball grupal es va imposar a l'absència del jugador. Tot i això, aquest període d'adaptació l'ha saldat amb un registre de resultats irregulars que, això sí, ha millorat pel que fa el rendiment com a local en el tram final d'any. Ara bé, l'equip tornarà a disposar per al 2017 amb Jordán, un retorn que ha celebrat el seu tècnic, David López.

David López

Ens aportarà molt tir exterior i molt gol. Té un u contra u molt bo.


El primer partit en què jugarà Jordán de nou amb els seus companys serà davant l'Handbol Bordils B, el diumenge 15 de gener a les dotze del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.