L'Handbol Sant Cugat es fa fort al pav 3 amb el segon triomf del curs davant l'OAR Gràcia


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat ha superat l'OAR Gràcia Sabadell (30-28) i suma la segona victòria de la temporada en el segon partit al pav 3 de la Rambla de Celler. Els de David López han tornat a ser irregulars al llarg del partit però a base d'intensitat defensiva i verticalitat en les transicions després de recuperació han aconseguit imposar-se. Després de 6 jornades al grup D de Primera Estatal els santcugatencs se situen a la zona mitjana de la taula amb quatre punts.

Només començar el matx, l'Handbol Sant Cugat ha obert forat al marcador (4-1) i durant tota la primera meitat ha gestionat una renda d'entre dos i quatre gols. Els de David López han arribat a gaudir d'un avantatge màxim de sis gols (14-8), però els sabadellencs no han donat el braç a tòrcer i han arribat al descans tres gols a sota (18-15).

A la represa l'OAR Gràcia ha sortit més endollat i en només 6 minuts ha aconseguit capgirar el marcador (18-19). Tocava tornar a començar des de zero, i els santcugatencs han despertat a temps per recuperar el to i convertir la segona meitat en un intercanvi de cops d'igual a igual. Homes importants com Gerard March, Àlex Ortega o el porter Eloi Gutiérrez han fet un pas endavant i finalment els locals han acabat adjudicant-se la victòria amb certa tranquil·litat.

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, David López, ha acabat satisfet amb el triomf però lamenta la irregularitat de l'equip.

David López

La categoria està molt igualada i a tots ens costa fer punts. Si tens un moment en què no estàs encertat l'equip rival et castiga.


Dissabte que ve, els santcugatencs visiten la pista d'un intractable Sant Esteve Sesrovires, que ha guanyat els sis partits disputats fins ara i ve de superar el Granollers i La Roca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.