L'Handbol Sant Cugat torna a la realitat aquest dissabte davant el Sant Esteve de Palautordera


  • Comparteix:

Els santcugatencs reprenen la competició domèstica després de jugar contra el Qatar / Foto: HSC

Els santcugatencs reprenen la competició domèstica després de jugar contra el Qatar / Foto: HSC

L'Handbol Sant Cugat afronta aquest dissabte a un quart de vuit del vespre el partit davant el cuer del grup D de Primera Estatal, el Sant Esteve de Palautordera. Els santcugatencs tornen a la competició domèstica després de disputar un matx aquest dimecres contra la selecció del Qatar i reben un conjunt que només ha guanyat un partit dels tretze disputats.

L'equip dirigit per David López torna a la realitat i s'ha de mentalitzar ràpidament si no vol sorpreses davant el cuer del grup, un Sant Esteve de Palautordera que suma 12 derrotes i només un triomf justament contra el penúltim classificat, el Bordils B.

Els santcugatencs es troben a la zona còmoda de la taula i volen tornar a sumar els dos punts després de perdre en l'última jornada a la pista del Sant Vicenç. Al pav 3 de la Rambla del Celler, els vermell-i-negres s'han mostrat molt fiables amb quatre victòries i només dues derrotes contra equips de la part alta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.