Un Handbol Sant Cugat molt seriós frega la proesa però cau davant el potencial del BM La Roca


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat perd (28-30) davant el totpoderós Balonmano La Roca a la 17a jornada del grup D de Primera Estatal. Els santcugatencs han jugat de tu a tu davant un dels equips capdavanters de la categoria però a la recta final del partit els visitants s'han acabat imposant per sumar la desena victòria consecutiva. L'equip de David López ha empatat un partit i n'ha perdut dos en aquest 2018 i és desè amb 14 punts.

L'Handbol Sant Cugat ha dut la iniciativa en el marcador en els primers compassos de partit. La defensa rocosa dels santcugatencs ha desactivat La Roca, que s'ha hagut d'esforçar de valent per recuperar la diferència de gols. Els visitants s'han recuperat a ritme de contraatacs i han obert un petit forat de tres dianes. Els homes de López han provat de capgirar el marcador però han topat amb l'encert de la defensa roquerola i han marxat al descans per darrere, 13 a 14.

Un mal inici a la represa ha condicionat els interessos vermell-i-negres i els de Sant Cugat han vist com els rivals s'escapaven amb quatre gols de diferència. Tot i la millora de l'equip santcugatenc, els locals han seguit a remolc durant tota la segona meitat. La màxima igualtat ha condicionat el final del partit i la balança s'hauria pogut decantar cap a tots dos costats. Finalment, La Roca ha estat més encertada a les àrees i s'ha acabat imposant 28-30.

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, David López, explica que al final del partit tots dos equips han tingut opcions per guanyar.

David López

Jo crec que al final era a cara o creu. Havíem d'arriscar i hem tingut la pilota per empatar el partit però finalment ens han guanyat.


La setmana que ve els santcugatencs repeteixen com a locals i reben la visita del tercer classificat, el Sant Martí-Adrianenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.