L'Handbol Sant Cugat espera recordar l'anada per reaccionar davant el Sant Esteve Sesrovires


  • Comparteix:

Gerard March, el golejador de l'anada

Gerard March, el golejador de l'anada

L'Handbol Sant Cugat confia en el pav 3 de la Rambla del Celler i en el record del partit d'anada per intentar una reacció necessària a la jornada 22 de Primera Estatal. El rival, un Sant Esteve Sesrovires que és segon, ha guanyat tots els partits que ha disputat a excepció d'una derrota davant el Sant Martí Adrianenc i d'un empat, precisament, davant l'Handbol Sant Cugat. Els de David López volen aprofitar aquesta oportunitat per trencar la ratxa de sis derrotes seguides.

Els números de l'Handbol Sant Cugat són clars: des de l'inici de la segona volta només coneixen la derrota, sis ensopegades en sis partits de perfil diferent: segurament, la més dolorosa l'última de totes davant l'OAR Gràcia de Sabadell, en un matx en què David López va assegurar que els havia sortit pràcticament tot malament. Aquesta dinàmica l'ha dut des de la vuitena a la dotzena posició i a reduir el marge respecte el descens, que tot i això es troba encara molt lluny.

Ara bé, a l'hora de cercar al·licients, els vermell-i-negres miren cap a la jornada 7 en un dolç record en què van provocar un dels dos resultats del Sant Esteve que no han estat victòries en 21 partits: un empat de mèrit que aturava el ple de triomfs dels sesrovirencs. Un resultat que va arribar en una situació límit, amb un gol de penal de Gerard March ja amb el temps exhaurit. Per tant, els de López uniran aquest record al suport del pav 3 per intentar sumar de nou punts.

I tot plegat, contra una plantilla que compta amb dos exjugadors de l'Handbol Sant Cugat: Marc Jordán i Héctor Gómez.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.