L'Handbol Sant Cugat aconsegueix una victòria còmode davant el Sant Vicenç

L'Handbol Sant Cugat ha superat amb claredat (29-23) l'Handbol Sant Vicenç, un rival que ha demostrat estar un esglaó per sota dels santcugatencs. La inexistència d'objectius a la classificació, amb tots dos conjunts matemàticament salvats, ha fet que el nivell d'intensitat hagi estat irregular al llarg del matx, i els vermell-i-negres han gestionat avantatges còmodes tota l'estona. La notícia del dia, però, és la marxa del tècnic David López a final de temporada.

De seguida, l'Handbol Sant Cugat ha fet valer la seva superioritat, s'ha posat per davant en el marcador i ha anat obrint forat progressivament. Aprofitant les errades del Santvi, els vermell-i-negres han arribat a gaudir d'un avantatge màxim de 8 gols (16-8), i s'ha arribat al descans amb un gol màgic de Gerard March amb el temps aturat que situava el 17-10.

En els primers minuts de la segona meitat ha quedat encallada la capacitat golejadora santcugatenca i els visitants han retallat diferències fins a situar-se només dos gols per sota (18-16). En aquest moment, però, l'intent de remuntada ha quedat frenat i els de David López han recuperat sensacions per gestionar diferències més còmodes, al voltant dels quatre gols, tot plegat amb una aportació destacada d'Eloi Gutiérrez sota pals.

El tècnic posa en valor el compromís i l'ambició de l'equip.

David López

Per nosaltres cap partit és un tràmit. Hem sortit a guanyar perquè intentem honorar la competició, els rivals i el públic que ens ve a veure. Volem disputar els punts fins al final.

Amb aquest triomf, els santcugatencs avancen el Sant Joan Despí a la desena posició. La setmana que ve s'enfrontaran al Sant Esteve de Palautordea, conjunt que encara lluita per la permanència.