David López deixarà la banqueta de l'Handbol Sant Cugat a final de temporada


  • Comparteix:

David López ha estat dues temporades a la banqueta del primer equip

David López ha estat dues temporades a la banqueta del primer equip

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, David López, deixarà el club a final de temporada, després de dos anys al capdavant del primer equip. López ha explicat a Cugat.cat que marxa per la manca de sintonia i capacitat de decisió en la gestió del projecte esportiu del club, entre d'altres raons. Si res no es torça, el tècnic entrenarà la temporada que ve a l'Handbol Sant Vicenç, precisament el rival d'aquesta jornada.

David López va arribar a l'Handbol Sant Cugat el 2016 i en les dues temporades completades a Primera Estatal ha aconseguit l'objectiu de la permanència amb pocs patiments. Tot i l'entesa amb la plantilla i uns resultats notables, López ha trobat a faltar poder incidir més en la política esportiva del club.

David López

Quan es pren una decisió d'aquest tipus hi ha diverses raons. Principalment és una raó de projecte esportiu. Aquestes dues temporades han estat molt maques però hi havia algunes qüestions que no m'agradava com funcionaven i que no he pogut canviar.


López, que l'estiu passat es va fer càrrec de la selecció catalana juvenil, amb la qual s'ha proclamat campió d'Espanya, assegura que ha rebut diverses ofertes de cara al curs vinent, i explica que una de les que més el convenç és la de l'Handbol Sant Vicenç.

David López

És una opció que tinc sobre la taula però ho he d'acabar de parlar amb ells. A nivell de projecte és atractiu perquè m'ofereix algnus condicionants que aquí no he tingut.


López encara dirigirà l'equip vermell-i-negre en els dos partits que queden per acabar la lliga, amb un últim partit per acomiadar-se de l'afició al pav 3 el 5 de maig contra el Sant Joan Despí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.