L'Handbol Sant Cugat es veu superat per un Sant Joan Despí molt efectiu

Els santcugatencs sempre han anat a remolc del Sant Joan Despí

Imatge d'arxiu / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat cau derrotat a la pista de l'Handbol Sant Joan Despí (32-29) a la jornada 20 del grup D de la Primera Estatal. Els de Xavi Vilella sempre han anat a remolc del marcador davant un conjunt local molt efectiu en atac. Els santcugatencs es troben a cinc punts del descens i la propera jornada rebran el cuer, el Sant Vicenç.

L'entrenador de l'Handbol Sant Cugat, Xavi Vilella, ressalta la falta d'actitud dels seus jugadors en els primers 10 minuts de partit. Vilella creu que 'regalar' aquest temps ha estat clau per a la desfeta final.

Xavi Vilella

No podem sortir adormits a la pista. Sobretot en els primers deu minuts de partit.