L'Handbol Sant Cugat guanya per 32 a 34 a la pista del Banyoles

Els santcugatencs s'enduen dos punts molt treballats i patits del Pla de l'Estany

Fotografia del partit d'anada contra el banyoles / Font: Cugat Mèdia

L'Handbol Sant Cugat ha guanyat per 32 a 34 a la pista del Banyoles, penúltim, en el partit corresponent a la setzena jornada de la primera divisió estatal masculina d'handbol. Els sancugatencs han anat lleugerament per davant la major part del partit, però tot i la mala posició en la classificació, els locals han posat dificultats als sancugatencs per endur-se la victòria. L'equip liderat per Andrei Xepkin segueix a la part alta de la classificació, tercer amb 23 punts.

El partit ha començat amb els locals dominant lleugerament i fins a l'equador del primer temps, quan el marcador era de 8 a 9, els santcugatencs no han agafat les regnes del partit. Els homes de Xepkin han apujat el nivell de joc, però un resilient Banyoles ha fet que el partit anés al descans amb el Sant Cugat (18-20) dos punts per damunt.

La segona meitat ha estat tant o més igualada que la primera i els santcugatencs no han estat capaços en cap moment d'eixamplar distàncies en el lluminós. El partit ha arribat amb els dos equips amb possibilitats d'endur-se la victòria i a cinc minuts pel final estaven empatats a 31. Finalment l'Handbol Sant Cugat ha estat més efectiu i s'ha endut el matx (32-34).

L'entrenador de l'equip, Andrei Xepkin, es mostra satisfet amb l'equip a la vessant ofensiva, però alerta de la baixa intensitat defensiva en aquest matx.

El Següent partit de l'Handbol Sant Cugat es disputarà el pròxim dissabte a un quart de vuit contra el Club Handbol Poblenou al pavelló de la Rambla del Celler.