La mala sort persegueix l' Handbol Sant Cugat a la fase d'ascens


  • Comparteix:

Nova derrota a l'últim segon de l'Handbol Sant Cugat. Tot i tenir opcions de victòria durant tot el partit, els de Jordi de la Cruz perden 27 a 26 en un final apretat a la pista del Palautordera. Amb aquesta derrota els vermell-i-negres es compliquen les seves opcions d'assolir una plaça per a la fase d' ascens.

Partit molt dur el que va disputar l' Handbol Sant Cugat a la pista del Palautordera. En un ambient molt advers, en un pavelló on el públic apretava molt, els santcugatencs es van veure superats en l'últim moment pel Palautordera. El partit va començar malament pels de Jordi de la Cruz, que van sortir descentrats a la pista i van encaixar un parcial de 4 a 0. Tot i el mal inici, a poc a poc van anar jugant millor i van empatar el partit. A partir d' aquell moment el matx va entrar en una fase d' anada i tornada constant, amb un ritme de partit molt alt. Aquest ritme intens no va permetre el Sant Cugat distanciar-se en el marcador, tal com explica Ivan Carpio, lateral santcugatenc.

Ivan Carpio

Fue todo el partido un gol de ellos, uno nuestro. El partido se fue comlicando a medida que llegaba el final, porque se nos da bastante mal los finales ajustados, por lo menos en los últimos partidos.


En la fase final del matx, el partit es va endurir molt i es van succeïr les exclussions de 2 minuts. Finalment, la sort es va aliar amb els locals, que es van endur els dos punts després de guanyar per un gol de diferència. Tot i la derrota, els ànims dels santcugatencs continuen intactes. Carpio comenta que l' ambient és positiu.

Ivan Carpio



La propera jornada els vermell-i-negres tenen una bona oportunitat per sumar la primera victòria. Rebran al PAV-3 la Salle Montcada, l' únic equip del grup que encara no ha sumat cap punt.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.