Primera derrota de l'handobol Sant Cugat

El primer equip de l'Handbol Sant Cugat encaixa la primera derrota de la temporada en caure al PAV 3 davant la Roca B per 30 a 33. Els vermell-i-negres posen fi a la ratxa de tres victòries consucutives a Primera Catalana.

Tot i dominar el marcador durant gairebé tota la primera part, els santcugatencs mai s'han fet amb el control del partit. Els de Jordi de la Cruz s'han mostrat molt febles en defensa i han permès al rival mantenir-se a prop al marcador. Poc abans del descans, l'atac que fins aleshores havia liderat Bernat Tous amb cinc gols, s'ha encallat i ha permès als visitants posar-se per davant 16 a 17.
La segona meitat no ha començat millor. Als pocs minuts, els vermell-i-negres ja perdien de tres gols. Una renda que s'ha mantingut fins el 30 a 33 final. Destaca la bona actuació del porter visitant que ha contribuït a que l'Handbol Sant Cugat encaixi la primera derrota de la lliga. El tècnic Jordi De la Cruz creu que aquesta derrota no passarà factura.

Jordi De la Cruz

Ha de ser un revulsiu. La il·lusió ha de seguir intacta tot i la derrota

Els santcugatencs però, es mantenen a la part alta de la classificació amb tres victòries i una derrota. Un balanç positiu per visitar la propera jornada la pista de l'OAR Gràcia Sabadell ``B´´, un dels equips més difícils del grup.