Jornada rodona pels conjunts santcugatencs


  • Comparteix:

L'Handbol Valldoreix ha superat el La Salle Bonanova

L'Handbol Valldoreix ha superat el La Salle Bonanova

L'Handbol Valldoreix supera el La Salle Bonanova (28-24) i l'Handbol Sant Cugat 'B' es desfà del Sant Miquel (38-31) en la sisena jornada de la fase d'ascens a Primera Catalana. Amb aquestes victòries els dos conjunts santcugatencs apuren les seves opcions d'aconseguir l'objectiu amb el que van iniciar la temporada.

L'Handbol Valldoreix s'ha refet de la dolorosa derrota de la setmana passada i ha aconseguit un merescut triomf. Els valldoreixencs han superat el La Salle Bonanova i amb aquesta victòria surten de l'última posició i encaren les últimes quatre jornades amb la intenció de sumar punts per acabar en les posicions més altes. Per la seva banda, l'Handbol Sant Cugat 'B' ha aconseguit la primera victòria en aquesta segona fase al superar el Sant Miquel. Els santcugatencs han passat per sobre del conjunt barceloní i han anat per davant fins que al final han obert un avantatge de set gols. Amb aquest triomf els vermell-i-negres són sisens amb 13 punts.

La propera jornada els dos equips juguen a domicili. El Valldoreix visitarà la pista del Gavà, primer classificat, mentre que l'Handbol Sant Cugat 'B' ho farà a Barcelona davant el La Salle Bonanova.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.