Salmurri: 'Pot ser la millor temporada d'aquest equip'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Valldu

Imatge d'arxiu del Valldu

El tècnic del conjunt femení de l'Handbol Valldoreix, Ramon Salmurri, creu que aquesta pot ser 'la millor temporada' del seu conjunt. L'experiència en la categoria és un dels factors que fan pensar d'aquesta manera al tècnic verd-i-negre en la primera setmana de pretemporada.

Tot just fa una setmana que han tornat a la feina i Salmurri es mostra optimista amb el seu conjunt. Les tres noves incorporacions, Leila Ortiz, Andrea Lion i Marta Barnaus, juntament amb la resta del conjunt, permeten al tècnic valldoreixenc confiar en un bloc experimentat en la categoria.

Tot i que l'objectiu per aquesta temporada és la permanència a la Lliga Catalana, Salmurri creu que aquesta podria ser la millor temporada del conjunt.

Ramon Salmurri

Estem davant la que segurament pot ser la millor temporada de la història d'aquest equip. Tenim un any d'experiència i som conscinets del potencial que tenim.




Durant aquesta pretemporada, el Valldu disputarà diversos enfrontaments amistosos per arribar a l'inici de la lliga, que serà a l'octubre, de la millor manera possible.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.