L'Handbol Valldoreix perd contra el BM Granollers tot i fer un molt bon partit

Imatge d'arxiu

L'Handbol Valldoreix femení cau derrotat davant del BM Granollers (25-32) i segueix a dos punts de la zona de descens. Tot i fer un bon partit, les de Ramon Salmurri han perdut davant d'un dels millors equips de la Lliga Catalana sénior.

Les noies de Ramon Salmurri han fet una molt bona primera part, plantant cara en tot moment al líder de la competició. El partit arribava amb empat a 12 a la mitja part i amb tot per decidir en els segons 30 minuts. A la represa, la falta de físic ha passat factura a les locals i el BM Granollers s'ha acabat imposant per 25 a 32. La segona capitana de l'equip, Dory Romero, descriu el partit com 'el partit de l'any'.

Dory Romero

Vam fer el partit de l'any. Vam plantar cara i vam fer un partit molt bo.

Amb aquesta derrota, l'Handbol Valldoreix és tercer per la cua amb sis punts. La setmana vinent, l'equip valldoreixenc visita un dels fortins de la categoria, la pista de l'Handbol Ascó.