L'Handbol Sant Cugat tindrà Eloi Safont com a segon entrenador


  • Comparteix:

La porteria perd Eloi Safont i recupera Eloi Gutiérrez

La porteria perd Eloi Safont i recupera Eloi Gutiérrez

El primer equip de l'Handbol Sant Cugat (HSC) incorpora el fins ara porter, Eloi Safont, a l'equip tècnic per fer les funcions de segon entrenador. Entre les novetats per la temporada vinent també destaca el retorn a la porteria d'Eloi Gutiérrez, format al club santcugatenc, després del seu pas per l'Handbol Esplugues, i la presència del lateral esquerra juvenil, Pau Martínez, que puja al sènior.

Eloi Safon s'havia proposat recuperar amb l'equip la categoria perduda i abandonar la pràctica com a jugador d'handbol i així ho ha fet. El que potser no tenia decidit és que passaria a formar part de l'equip tècnic encapçalat per Joan Sancho. Sanfont, que coneix prou bé el club, ha decidit col·laborar amb Sancho i fer les funcions de segon a més de continuar portant l'infantil A. El president de l'entitat, Davide Bonaccini, que ho veu amb bons ulls, subratlla que Safont pot aportar positivitat i experiència a l'equip.



Davide Bonaccini

És una persona molt positiva, que coneix molt bé el que es viu a la pista, al vestidor i als entrenaments.



El primer equip comptarà amb tres porters, Miquel López, Martí Nicolau i, el recent incorporat, Eloi Gutiérrez, jugador format a la casa que torna al seu club d'orígen. Bonaccini no vol referir-se a titulars o suplents i, en el cas dels porters com en els de la resta, opina que s'hauran de guanyar el lloc.



Davide Bonaccini

La titularitat se l'han de guanyar als entrenaments i als partits. El que es busca és que es guanyin la posició partit a partit.


L'última novetat en la plantilla del primer equip és la incorporació del juvenil Pau Martínez, que ocupa la posició de lateral esquerra. Joan Sancho el coneix prou bé de la seva etapa com entrenador del juvenil i ha volgut incorpora-lo al sènior. Qui encara no té decidit què farà és el pivot Oscar Miñano, que ha de comunicar si continua o bé ho deixa.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.