Podis pels genets del Club Hípica Collserola


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Els genets santcugatencs del Club Hípica Collserola Ignasi Bea i Ray Segura han aconseguit pujar al podi Concurs de Doma Nacional en categoria Reprise Juvenil tant en individual com per equips. Segura i Bea, a més d'Àlex Segura i la infantil Aniel Joaniqueta, ja estan classificats pel Campionat d'Espanya de Doma, que se celebrarà a Madrid al setembre.

Amb els quatre genets santcugatencs classificats per la final del Campionat d'Espanya de Doma, el Club Hípica Collserola en té un cinquè que hi està molt a prop, Carlota Piguillem. De moment són els juvenils Ignasi Bea i Ray Segura, l'aleví Àlex Segura i la infantil Aniel Joaniqueta i si aconsegueixen classificar-ne un més, el club santcugatenc podrà participar també a nivell d'equips en el Campionat d'Espanya de Doma, que tindrà lloc al setembre a Madrid.

Aquest cap de setmana Ignasi Bea i Ray Segura han fet podi tant en individual com en equips en el Concurs de Doma Nacional celebrat al Reial Club de Polo. En equips, Ignasi Bea ha estat primer amb una puntuació de 64,095 %, mentre que Ray Segura estat segon amb 63,143%. En la prova individual, Ray Segura ha estat segon amb 63,222%, mentre que Ignasi Bea a estat tercer amb 62,778%.

El director del Club Hípica Collserola, Enric Piguillem, parla dels bons resultats dels seus genets.

Enric Piguillem

El nacionals són complicats i estem aconseguint podis. Competim contra gent de tot el país i així podem veure les possibilitats reals de fer podis a la final.



Resten dos concursos més abans de la celebració del Campionat d'Espanya al setembre. El primer, de l'1 al 3 de juliol al Concurs de Doma Nacional de Navarra, i el segon, el 15 i 16 de juliol a la Ruta Cerdanya de Puigcerdà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.