El CP Vic i la Selecció Reno s'emporten la 8a Copa Monestir


  • Comparteix:

Imatge dels jugadors del Patí Hoquei Club Sant Cugat

Imatge dels jugadors del Patí Hoquei Club Sant Cugat

El Club Patí Vic i la Selecció Reno, un combinat de jugadores de l'OK Lliga, s'enduen la 8a edició de la Copa Monestir davant el Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí i femení respectivament. Les noies de Pep Mateo han caigut per 2 a 5 i els homes de Lluís Galbas, per 1 a 7. El torneig també ha servit per fer la presentació oficial de tots els equips del club.



El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha presumit d'hoquei base a la seva presentació oficial. Els vermell-i-negres han demostrar per què són el club més nombrós de Catalunya, tant a nivell de jugadors com d'equips. Els 183 jugadors, repartits en 25 equips, han saltat al parquet del pav2 de la Rambla del Celler per presentar-se davant la seva afició. Com cada any, aquest acte s'ha fet aprofitant la Copa Monestir i el Torneig Ciutat de Sant Cugat.

Pel què fa a la competició, en categoria femenina la Selecció Reno, formada per un combinat de jugadores de l'OK Lliga, s'ha imposat al Patí Hoquei Club Sant Cugat. Tot i que la primera meitat ha estat igualada, s'ha arribat amb 0 a 1 al descans, a la represa les visitants han ampliat l'avantatge fins a un còmode 2 a 5.

L'entrenador de les vermell-i-negres, Pep Mateo, assegura que, amb la poca preparació que acumula l'equip, és sobretot per divertir-se.

Pep Mateo

Era un partit per divertir-se. És una copa on pots fer coses que mai no fas en altres situacions perquè jugues sense pressió.


En categoria masculina, el Club Patí Vic ha fet valer la seva major categoria i ha batut amb comoditat als homes de Lluís Galbas. A la mitja part, ja guanyava per un contundent 0 a 5 i, tot i que a la represa els vermell-i-negres han amagat amb reaccionar amb un gol de falta directa, els vigatans han acabat adormint el partit amb l'1 a 7 final.

El seu tècnic, Lluís Galbas, reconeix que el rival ha estat molt per sobre.

Lluís Galbas

És un equip molt potent per nosaltres ara mateix. Són d'una categoria més i porten 15 dies més de preparació. És un rival maco pel públic.


Durant la presentació, s'han reconegut la feina de l'expresident de l'entitat Miquel Soler, de l'extresorera Magda Quintans, de l'antic auxiliar del primer equip Guzmán Polo i de la jugadora del primer equip Maria Rosa Tamburini.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.