El PHC Sant Cugat visita Caldes amb la intenció de no despenjar-se a la lliga


  • Comparteix:

Imatge d'un partit del PHC Sant Cugat d'aquesta temporada

Imatge d'un partit del PHC Sant Cugat d'aquesta temporada

El Patí Hoquei Club Sant Cugat mirarà de trencar la dinàmica de dues derrotes consecutives aquest diumenge a un quart d'una del migdia a la pista del Caldes en el primer partit de la segona volta de Primera Divisió. Els vermell-i-negres s'han despenjat de les posicions d'ascens i es troben a nou punts del Caldes, precisament el tercer equip que pujaria a Ok Lliga en aquests moments.

Les derrotes del Patí Hoquei Club Sant Cugat a Vilanova (3-2) i a casa amb l'Arenys de Munt (3-6) han fet baixar els santcugatencs fins a la sisena posició i estancar-se als 20 punts. Ara el tercer lloc a la taula, l'últim que dóna dret a l'ascens, és a tres victòries i per apropar-s'hi tenen una oportunitat d'or, precisament enfrontant-se al Caldes que és qui l'ocupa.

Si els santcugatencs arriben al matx a la baixa després dels últims resultats, els de Caldes de Montbui disputen aquesta jornada amb una dinàmica completament diferent. Els montbuiencs han guanyat els tres últims partits i així han pogut escalar a la classificació. Els vermell-i-negres sumen sis victòries, dos empats i cinc derrotes tot just després d'acabar la primera volta de la lliga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.