El PHC Sant Cugat femení confia en la seva ascendent trajectòria per salvar-se


  • Comparteix:

El Patí Hoquei espera tornar a somriure a la segona volta

El Patí Hoquei espera tornar a somriure a la segona volta

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení confia en la millora protagonitzada en el rendiment i el joc en les darreres jornades per millorar els resultats a la segona volta i obtenir la permanència a l'Ok Lliga. Les santcugatenques obren el segon tram de curs contra el Mataró, un dels equips revelació de la temporada.

Malgrat caure en l'últim partit de la primera volta contra l'Igualada (3-5), el Patí Hoquei Club Sant Cugat ha mostrat una de les seves millors versions, jugant amb menys complexos i amb sensacions més positives. De fet, tot l'entorn ha considerat la derrota 'injusta', tenint en compte la gran quantitat d'oportunitats de les quals van gaudir les vermell-i-negres.

La primera volta ha estat marcada, sobretot, per les dificultats. Amb una pretemporada quasi bé inexistent per la gran quantitat de baixes, l'equip va tardar fins a sis partits en puntuar, sumant un empat (1-1) contra l'Alcorcón. En aquell moment la plantilla començava a recuperar tots els seus efectius, però descartava de forma definitiva Belén Soria, jugadora argentina que finalment no s'inscriuria amb el Patí Hoquei.

Tenint en compte aquests condicionants, les vermell-i-negres han navegat sense rumb, dinàmica que va acabar provocant que l'entitat decidís desfer-se dels serveis de Pep Mateo. Amb Jaume Oms al capdavant, l'equip espera variar la inèrcia d'una vegada per totes i retallar la poca distància que les separa permanència, com assegura la seva capitana, Maria Rosa Tamburini.

Maria Rosa Tamburini

Tinc molta esperança, sóc molt optimista. En el fons som només a un punt de la salvació. Volem assentar les bases i continuar treballant igual.


Durant les primeres jornades de la segona volta, les de Sant Cugat se les veuran amb els millors equips de la lliga. És per això que esperen seguir millorant les seves prestacions per poder sumar punts importants a partir de la recta definitiva de la lliga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.