El PHC Sant Cugat visita un Manlleu pendent dels primers títols del curs


  • Comparteix:

Imatge del PHCS al pav 2

Imatge del PHCS al pav 2

El Patí Hoquei Club Sant Cugat afronta aquest diumenge a dos quarts de sis de la tarda un dels desplaçaments més complicats de l'OK Lliga Femenina a la pista del Manlleu, segon classificat. Les vermell-i-negres, que a l'anada van acabar golejades (1-7), viatgen amb l'única baixa de Carmina Tamburini. Aquest serà l'últim partit abans de l'aturada en la competició amb motiu de la Copa de la Reina i la Final a Quatre de la Copa d'Europa, que disputa com a local el Manlleu.

En aquestes dues competicions hi participen les manlleuenques, que abans hauran de rebre el conjunt santcugatenc. Les de Jaume Oms saben de les dificultats d'enfrontar-se a un adversari amb jugadores internacionals, que lluiten per diferents títols i que no es refien ni del rival més dèbil. Tot i així s'ho miren amb optimisme, com explica la veterana, Rosa Tamburini.

Rosa Tamburini

Passi el que passsi sabem que sumarà. En forma de mecanismes, afagar confiança o esgarrapar algun punt.


El conjunt santcugatenc és penúltim amb vuit punts, a una distància considerable del Manlleu, que en segona posició suma 33 punts i és, ara com ara, l'equip més golejador de la lliga amb 69 gols.

Aquest serà l'últim compromís abans del parèntesi que farà la competició amb motiu de la Copa de la Reina, primer, del 6 al 8 de març, i la Copa d'Europa, després, el 14 i 15. Dues cites en què Manlleu lluitarà per fer-se amb algun títol, mentre que el PHC Sant Cugat aprofitarà per fer una mini estada que l'ajudi a sortir de la situació en què es troba.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.