El Junior femení iguala un 0 a 2 en contra davant el líder i suma un punt de mèrit

En hoquei herba, el Junior femení iguala un 0 a 2 en contra i acaba empatant (2-2) davant el líder de la Divisió d'Honor, el Club de Campo, en la 12a jornada de lliga i primera després de l'aturada hivernal. Maria Pich-Aguilera i Cristina Guinea han igualat els gols de les visitants i han tingut opcions de donar la sorpresa guanyant el millor equip de la competició.

El Junior ha sortit disposat a esperar i buscar els contraatacs a l'inici del matx, però el Club de Campo ha tingut un penal còrner en el minut dos i una altra ocasió poc després. A poc a poc les blau-i-negres s'han anat fent fortes a darrere i buscaven les contres, però qui tenia les ocasions eren les madrilenyes. La bona feina defensiva del primer quart se n'ha anat en orris en el segon i en el primer minut ha arribat el 0 a 1. El Junior ha tingut un xut per empatar, però en un penal còrner de nou el Club de Campo ha trobat el camí del gol per fer el 0 a 2.

Després del descans, un Junior valent ha buscat la porteria rival i en una bona sortida des de darrere Maria Pich-Aguilera ha culminat la jugada per fer l'1 a 2. En els millors moments de les locals, les blau-i-negres han tancat el Club de Campo en el seu camp i Cristina Guinea ha aconseguit el 2 a 2 amb un bon xut llunyà. En els últims instants les locals han pogut certificar la remuntada amb dos penals còrner que no han acabat entrant. En l'últim període el Club de Campo ha buscat el triomf a la desesperada, però en la ocasió més clara la portera local ha rebutjat el llançament.

El tècnic del Junior femení, Juanma Mas, destaca la reacció i el joc del segon temps del seu equip.

Juanma Mas

La idea era intentar no esperar darrere a la segona part. El segon temps hem estat molt bé i ens fa tenir esperances per a l'últim tram de la lliga.

El proper rival del Junior serà el UD Taburiente la setmana vinent.