El Junior femení perd al camp del Polo en un ajustat partit


  • Comparteix:

Les santcugatenques sumen la setena jornada sense guanyar / Font: Enrico Hockey

Les santcugatenques sumen la setena jornada sense guanyar / Font: Enrico Hockey

El Junior femení perd (1-0) en un partit molt ajustat contra el Polo en la 15a jornada de Divisió d'Honor d'hoquei herba. Les blau-i-negres han caigut una vegada més i sumen la setena jornada sense guanyar, amb tres empats i quatre derrotes.

Les santcugatenques han intentat sorprendre el Polo en un primer tram de matx en què han provat de superar les barcelonines. Tot i aquest descuit inicial, el rival ha iniciat el seu joc habitual i ha dominat les locals. El marcador s'ha mantingut a zero fins els últims minuts de l'últim temps, quan les blau-i-negres no han pogut evitar el gol del Polo.

El tècnic del Junior femení, Juanma Mas, considera que ha estat un matx molt igualat i que les santcugatenques han jugat molt dur per intentar aconseguir la victòria.

Juanma Mas

Ha sigut un partit molt ajustat, i encara que hem fet un últim esforç als darrers minuts, no hem aconseguit empatar


Les de Juanma Mas reben la propera setmana a l'Egara, que aquesta jornada ha guanyat i es manté cinquè a la taula. Amb sis punts en joc, les blau-i-negres tenen tres punts de marge sobre les posicions el penúltim classificat, l'Atlètic Terrassa, que marca la zona de descens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.