El Junior femení torna a guanyar el CD Terrassa i es planta a la Final a Quatre

El Junior femení d'hoquei herba es classifica per a la Final a Quatre després de superar el CD Terrassa en el segon partit de quarts de final (2-1) i un global de 4 a 1 en el play-off. Després de l'avantatge de dos gols en el partit d'anada, el CD Terrassa ha sortit a l'atac, però en el minut 2 el Junior ha fet el gol que ha posat coll avall la classificació. El resultat ha estat de 2 a 0 fins els últims instants quan les egarenques han fet el gol de l'honor. El rival a semifinals serà l'amfitrió, el Club de Campo, el divendres 27 de maig.

Els dos gols d'avantatge del partit d'anada del Junior, obra d'Anna Gil i Carlota Petchamé, posaven les coses molt complicades al conjunt del CD Terrassa. Les egarenques havien de fer dos gols per igualar l'eliminatòria i han sortit disposades a fer un gol per encendre l'eliminatòria. En els dos primers minuts el CD Terrassa s'ha bolcat a l'atac, però en la primera jugada que les locals han passat de mig camp Carlota Petchamé ha fet l'1 a 0 i ha esvaït les possibilitats de sorpresa. Les locals han pogut fer més gols en el primer quart, però no ha estat fins els últims minuts de la primera meitat que Anna Gil ha fet el 2 a 0 i ha sentenciat la classificació.

De la mateixa manera que en el primer partit el CD Terrassa ha disposat de nombroses ocasions en el tercer període, un parell de clares ocasions en jugada i dos penals córner han tornat a demostrar que les visitants no estaven en sintonia amb el gol. Les egarenques ho seguien provant i quan faltaven cinc minuts per a l'acabament del matx han aconseguit fer, de penal córner, l'únic gol visitant de l'eliminatòria i deixar el resultat global en 4 a 1 i certificar la classificació per a la Final a Quatre del Junior.