L'equip femení del Patí Hoquei Sant Cugat visita Cugat.cat després de l'ascens a Ok Lliga


  • Comparteix:

L'entrenador del Patí Hoquei Club Sant Cugat femení, Jaume Oms, espera continuar al capdavant de l'equip després de l'ascens a l'Ok Lliga, però està pendent d'una reunió amb la junta i la direcció esportiva per segellar l'acord. Oms creu que cal reforçar el conjunt per assegurar la permanència a la màxima categoria de l'hoquei patins estatal.

Les jugadores Maria Rosa Tamburini i Anna Espriu, el delegat, Gus de los Santos, el president del club, Francesc Marzá, i l'entrenador, Jaume Oms, han visitat aquest diumenge el programa radiofònic 'Esport en Marxa'. Tots els respresentants del club han coincidit a destacar que el campionat de lliga assolit és el resultat de la cohesió del grup.

El tècnic, Jaume Oms, ha parlat de la nova temporada on el conjunt torna a l'Ok Lliga després d'un any a Nacional Catalana. Marzá destaca la dificultat d'incorporar jugadores.

Jaume Oms

Ens hem de reforçar si volem competir a l'Ok Lliga. És complicat incorporar jugadores.


La direcció esportiva ja ha mogut fitxa i ha parlat amb algunes possibles incorporacions. Les santcugatenques han assolit l'ascens a OK Lliga i el campionat de Nacional Catalana aquest dissabte davant el Cerdanyola



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.