El Junior s'endú el Campionat d'Espanya juvenil femení després de superar el CD Terrassa


  • Comparteix:

El Junior, amb el títol de campió / Font: Junior

El Junior, amb el títol de campió / Font: Junior

El juvenil femení del Junior d'hoquei herba s'endú el Campionat d'Espanya després de superar a la final el Club Deportiu Terrassa (0-1). Les santcugatenques es treuen l'espina de la derrota davant les egarenques, que van superar l'equip blau-i-negre a la final del Campionat de Catalunya. El gol de les de Guillem Carnicer ha arribat al tercer quart de la final, en un torneig que s'ha celebrat a Santander.

La tensió del partit ha provocat un inici dubitatiu de les santcugatenques, que han vist com el CD Terrassa sortia amb més força al primer quart. Les blau-i-negres s'han tret de sobre els nervis en el segon quart, i han generat més perill que en els primers compassos. Ara bé, no ha estat fins després de la mitja part que el Junior ha anotat l'únic gol del partit, de penal-córner.

A l'últim període, les de Carnicer han sabut administrar el resultat tot i la gran quanitat de penals-córner dels quals han disposat les egarenques, i finalment han tancat un triomf amb el qual se signa la revenja del Campionat de Catalunya. El tècnic de l'equip, Guille Carnicer, lloa el treball de les seves jugadores més enllà de valorar el títol.

Guille Carnicer

El títol fa que, sobretot per a les nenes, tingui més sentit el que fem, però per part meva i del club la temporada és molt bona en qualsevol dels casos.


El Junior torna a la primera posició estatal en edat juvenil femení després de 10 anys sense endur-se el títol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.