El santcugatenc Guillem Pérez, nou entrenador de l'Sporting de Portugal


  • Comparteix:

Guillem Pérez, nou tècnic de l'Sporting de Portugal / Font: Sporting

Guillem Pérez, nou tècnic de l'Sporting de Portugal / Font: Sporting

El santcugatenc Guillem Pérez és el nou entrenador de l'Sporting de Portugal d'hoquei patins, un dels clubs amb més potencial del continent. Pérez arriba a l'entitat portuguesa després d'una temporada al Vendrell d'Ok Lliga, i assegura en declaracions a Cugat.cat que l'objectiu és lluitar per 'guanyar totes les competicions', tot i partir amb el desavantatge d'haver de cohesionar un equip amb moltes cares noves. Un d'aquests fitxatges, l'experimentat Pedro Gil, serà clau en aquest procés, segons Pérez.

Guillem Pérez iniciarà el curs que ve el projecte més important de la seva curta però intensa carrera com a entrenador. El tècnic, de 34 anys, reconeix que és una oportunitat que li ha arribat d'hora, i lloa el club de Lisboa com un dels més grans de tot el context continental. Una entitat, apunta el de Sant Cugat, que aquest curs fa una clara aposta per créixer. La incorporació del tècnic a l'equip, segons ha explicat, s'ha gestat durant temps, amb moltes converses entre totes dues parts.

De fet, aquesta temporada l'equip jugarà la Copa d'Europa després d'haver acabat en quarta posició al Campionat Portugués. El fet que el club hagi volgut fer un pas endavant i donar arguments per lluitar amb Porto i Benfica, els dos gegants de l'hoquei patins portugués, passa per la incorporació d'un dels jugadors més experimentats i reconeguts de la història d'aquest esport, Pedro Gil. Segons Pérez, el jugador serà una peça clau en aquesta etapa.

Guillem Pérez

La peça fonamental és Pedro Gil, és la persona ideal que m'havia d'acompanyar, hi tinc confiança. Per mi és el millor jugador del món.


Pel que fa l'arribada a la disciplina portuguesa, el santcugatenc ha destacat les diferències entre clubs d'una estructura més petita com el Vendrell en comparació a un club completament professionalitzat com l'Sporting. En aquest sentit, entén que l'objectiu passa per optar a tots els títols en els quals competeixi, tot i ser conscient que els seus dos principals rivals, Porto i Benfica, tenen l'esquelet de la plantilla construit i cohesionat, a diferència del seu equip.

Guillem Pérez

Partim d'una desavantatge en la qual tenim dos equips, Benfica i Porto, que tenen un equip fet. Però a partir d'aquí, nosaltres hem d'intentar anar a guanyar totes les competicions.


Pérez ha reconegut que la plantilla està tancada i que en les properes setmanes s'anunciaran quines són les peces que la completen.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.