El Junior masculí disputarà la fase final del Campionat de Catalunya entre el 13 i el 18 de desembre


  • Comparteix:

Roger Matalonga en un partit d'aquesta temporada / Font: Enrico Hockey

Roger Matalonga en un partit d'aquesta temporada / Font: Enrico Hockey

El Junior masculí es jugarà la classificació per a les semifinals del Campionat de Catalunya el dimarts 13 de desembre a casa, a l'estadi Lluís Serrahima. El torneig català disputarà la conclusió de la fase de grups, la semifinal i la final durant l'aturada de la Divisió d'Honor per la disputa del Campionat del Món sub 21. El conjunt santcugatenc no podrà comptar per al Campionat de Catalunya amb cap dels quatre jugadors convocats amb la selecció espanyola: Oriol Salvador, Albert Carnicer, Marc Perellón i Marc Serrahima.

El Junior ha tancat aquest cap de setmana la primera volta de la Divisió d'Honor amb una important victòria al camp del Taburiente que el situa quart a la classificació per davant del Club de Campo. La lliga regular s'atura ara fins al febrer per la disputa d'un Campionat del Món sub 21 que tindrà lloc del 8 al 18 de desembre a Lucknow, a l'Índia, en què participaran fins a quatre jugadors del Junior: el porter Albert Carnicer, els defenses Marc Perellón i Marc Serrahima i el migcampista Oriol Salvador.

Cap d'aquests quatre jugadors podrà ser, per tant, a la fase final del Campionat de Catalunya, que el conjunt santcugatenc disputarà entre el 13 i el 18 de desembre. Aquesta competició va arrencar al setembre i el Junior va aconseguir dos triomfs i un empat per col·locar-se líder del grup A, que comparteix amb l'Atlètic Terrassa, l'Egara, el Barça i el Pedralbes, l'únic equip que ja no té opcions de classificar-se. A la quarta jornada, els blau-i-negres descansaran i es jugaran l'accés a les semifinals en el cinquè i definitiu partit a casa contra l'Atlètic Terrassa.

El porter del Junior, Cesc Mata, explica les possibilitats del seu equip.

Cesc Mata

Vam començar la Copa Catalana al setembre i ara s'acabarà de jugar aprofitant que para la lliga. Ens queda un partit contra l'Atlètic i després, si ens classifiquéssim, semifinals i final.


Després de la fase de grups, els primers i segons classificats de grup es creuaran a les semifinals, que es disputaran el 17 de desembre al camp del primer de grup. Si el Junior es classifica per a les semifinals, es trobarà a priori amb el Polo o el CD Terrassa, els dos conjunts més potents del grup B. Si no aconsegueixen el bitllet per les semifinals, jugaran igualment el 17 de desembre els partits per decidir del cinquè al vuitè lloc. La final i el partit pel tercer o quart lloc es disputaran el 18 de desembre al camp de l'Egara.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.