El Junior s'enfronta al CD Terrassa per arribar per primera vegada a una final del Campionat de Catalunya


  • Comparteix:

El Junior, a per la seva primera final / Font: Enrico Hockey

El Junior, a per la seva primera final / Font: Enrico Hockey

El Junior masculí d'hoquei herba rep aquest dissabte a la una de la tarda el Club Deportiu Terrassa amb l'objectiu de classificar-se per primera vegada a la seva història per a la final del Campionat de Catalunya. L'equip de Jorge Dabanch, encara sense els quatre internacionals sub 21, intentarà emular el partit de lliga davant els terrassencs, que es van endur amb contundèndia (5-1). L'altra semifinal enfronta el Polo i el Club Egara.

Després de desfer-se de l'Atlètic Terrassa en l'últim matx de la fase de grups, en un partit marcat per les absències a tots dos equips per la disputa del Campionat del Món sub 21, el Junior és de nou a les portes d'una oportunitat històrica. L'equip mai no ha disputat una final del màxim torneig català d'hoquei herba i només li resta un escull, un CD Terrassa que a hores d'ara ocupa la penúltima posició a la Divisió d'Honor.

Els egarencs intentaran dur el joc al seu terreny. Els de Terrassa són un equip fort, batallador, amb intensitat i que aposta per fer mal des del contraatac. La lògica fa pensar que l'equip favorit per endur-se l'eliminatòria és el santcugatenc, tenint en compte que ha fet la millor primera volta de la seva història i que és quart a la competició domèstica, però, tal com recorda el seu entrenador, Jorge Dabanch, l'equip té baixes importants i resoldre la sèrie no serà fàcil.

Jorge Dabanch

Serà un partit molt tancat. Ells tenen tots els seus jugadors i nosaltres tenim jugadors al sub 21. Això, però, no vol dir que no tinguem opcions. Intentarem jugar la primera final del torneig per al Junior.


En cas de superar la semifinal, el conjunt de Jorge Dabanch disputarà la final diumenge a la una de la tarda a les instal·lacions de l'Egara.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.