El PHC Sant Cugat femení necessita puntuar davant el Bigues i Riells per agafar aire


  • Comparteix:

El Patí Hoquei torna al pav 2

El Patí Hoquei torna al pav 2

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení rep aquest diumenge a la una de la tarda el Bigues i Riells a la tretzena jornada de l'Ok Lliga femenina. L'equip santcugatenc segueix penúltim amb sis punts i fa ja sis jornades que acumula derrotes, en les quals només ha marcat un gol, el gran mal de l'equip. Serà el primer partit de l'últim fitxatge de l'equip, Anna Carranza, al pav 2 de la Rambla del Celler.

La jornada d'aquest cap de setmana tanca la primera volta a l'Ok Lliga femenina, però al Patí Hoquei encara li restarà un partit per completar els 13 corresponents als enfrontaments d'anada. En qualsevol cas, és ja un moment en què les vermell-i-negres han de sumar sí o sí per treure el cap del descens. Els tres últims classificats són els que baixen, i l'equip de Jaume Oms és penúltim a tres punts de la salvació, que marca el CP Vilanova.

Amb tot, hi ha una gran assignatura pendent que influeix de manera determinant en aquesta situació: la falta d'efectivitat de cara a porteria. En els últims sis partits, les vermell-i-negres només n'han marcat un i n'han encaixat 30. El rival aquest cap de setmana serà un Bigues i Riells que es troba a la zona noble de la taula, cinquè, tot i que, això sí, lluny de la part capdvantera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.