El Patí Hoquei femení cau derrotat a Mataró i s'allunya encara més de la permanència

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat perd (6-2) a la pista del Mataró a la jornada 16 de l'Ok Lliga i s'allunya de la permanència. Les locals han superat amb escreix l'equip de Jaume Oms en un bon primer temps que ha acabat amb un contundent marcador de 5 a 2. Les santcugatenques són últimes, a 10 punts de la salvació, i han caigut davant un rival directe que ocupa la penúltima posició.

El bon començament del Mataró s'ha traduït en gols i al minut 7 ja guanyaven per 2 a 0. Les santcugatenques han retallat distàncies de la mà de Soldevila, però de nou les locals han engreixat diferències tres minuts més tard. Les d'Oms han seguit a remolc de les seves rivals i Soldevila ha fet el segon, però el Mataró ha fet dues dianes més per marxar al descans amb un contundent 5 a 2.

A la segona part, els gols no han aparegut i el Patí Hoquei Club Sant Cugat no ha sabut superar la llosa del marcador. A les acaballes del partit, el Mataró ha fet un gol més per acabar de sentenciar un partit que segueix reduint les opcions de permanència de les vermell-i-negres. Oms apunta que el seu equip ha sortit poc endollat al partit.

Jaume Oms

A la primera part no vam entrar al partit, vam sortir molt fluixes d'intensitat. A la segona part ho vam intentar, però era molt difícil.

Diumenge que ve, les de Jaume Oms reben l'Alcorcón, el vuitè classificat. L'equip segueix a 10 punts de la salvació, amb un partit més que l'equip que marca la permanència, el Liceo, quan en falten 27 en joc.