El Junior buscarà un lloc a la final de la Copa de la Reina davant el Polo

El Junior d'hoquei herba disputarà la primera semifinal de la Copa de la Reina davant el Polo barceloní aquest dissabte a les dues de la tarda a l'estadi Lluís Serrahima. Les santcugatenques s'han desfet del Club Egara (2-0) en el partit de quarts de final, mentre que les de Barcelona han superat per la mínima (1-0) el Jolaseta. Mariona Serrahima ha estat, amb dos gols, la protagonista de l'equip de Joan Vidal, que ha tingut el suport de la seva afició durant tot el partit.

El Junior s'ha espolsat els nervis del primer enfrontament i s'ha tret la pressió de sobre amb un triomf suat davant un guerrer Club Egara. Tot i el respecte inicial entre tots dos equips, les primeres ocasions han arribat de la mà d'un Junior que ha gaudit de fins a tres penals-córner que no ha aprofitat. Ha estat a l'inici del segon quart quan Mariona Serrahima sí ha sabut materialitzar aquesta situació per avançar el seu equip. Amb l'1 a 0 s'ha arribat al descans.

Tot i l'embranzida ofensiva de les locals, que han tornat a disposar d'alguna ocasió clara des del penal-córner, l'Egara ha tret les urpes en defensa i ha situat el partit amb només un gol de marge a l'últim període. Ha estat llavors quan ha augmentat una marxa i ha intentat pressionar la sortida de pilota del Junior, i fins i tot ha començat a generar perill amb opcions de penal-córner. Tot i això, el Junior s'ha sabut defensar i ha acabat esvaint les pors amb un gol definitiu ja als últims instants, de nou, de Mariona Serrahima.

L'equip de Joan Vidal buscarà, doncs, una plaça per a la final de la seva Copa de la Reina davant el Polo, que n'ha tingut prou amb un solitari gol d'Olalla Piñeiro al primer quart per desfer-se d'un Jolaseta que li ha posat les coses més complicades que les previstes.