El Junior femení supera el CD Terrassa i s'apropa a la final a quatre pel títol de lliga

El Junior ha colpejat primer als quarts de final / Font: Enrico Hockey

L'equip femení del Junior ha guanyat (3-1) el CD Terrassa en el primer partit dels quarts de final d'hoquei herba que s'ha disputat aquest dissabte a l'estadi Lluís Serrahima. Les blau-i-negres han de fer valer l'avantatge de dos gols aquest diumenge quan tornen a jugar com a locals davant l'equip egarenc. El guanyador d'aquesta eliminatòria disputarà la final a quatre pel títol de lliga que es juga entre divendres i dissabte de la setmana que ve al camp de l'Atlètic Terrassa.

El Junior, segon a la lliga regular, ha demostrat la superioritat davant el CD Terrassa, setè. Les santcugatenques han sortit una mica adormides i les visitants han estavellat una pilota al pal. Les de Joan Vidal han despertat i han marcat l'1 a 0 en una jugada col·lectiva que ha transformat Steffi Piris a les acaballes del primer quart.

En el segon quart, la golejadora blau-i-negra Mariona Serrahima ha fet el segon de penal córner. Les terrassenques no han abaixat els braços i han tingut ocasions per reduir diferències fins que, a l'inici del tercer quart, han situat el 2-1 de penal córner. El matx s'ha trencat i el partit ha embogit amb atacs constants a les dues àrees, però sense moviment al marcador.

En el darrer quart, Berta Queralt ha fet el tercer de les locals, que s'ha convertit en un cop molt dur per al CD Terrassa. El Junior ha disposat d'algunes ocasions per ampliar el marcador, però ja no s'ha mogut. L'entrenador santcugatenc, Joan Vidal, creu que han fet un pas endavant però encara queda un altre partit on han de mantenir la intensitat per accedir a la final a quatre.

Joan Vidal

Hem d'anar quart a quart i no allunyar-nos del nostre objectiu. Resten 60 minuts i tot pot passar.

El Junior juga el segon partit davant les egarenques aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia.