Petchamé i Guinea inicien la ronda semifinal de la Lliga Mundial d'hoquei herba amb derrota


  • Comparteix:

Carlota Petchamé, al centre, en una acció del primer partit / Font: Fih.ch

Carlota Petchamé, al centre, en una acció del primer partit / Font: Fih.ch

Les jugadores del Junior Carlota Petchamé i Cristina Guinea, juntament amb la selecció espanyola d'hoquei herba, han iniciat la ronda de semifinals de la Lliga Mundial amb derrota (1-0) davant Nova Zelanda. L'equip d'Adrian Lock forma part del grup A en la fase prèvia del torneig, i opta a dues fites: intentarà acabar entre els set primers per ser a la ronda final i entre els 10 primers per classificar-se per a la Copa del Món de l'any que ve, que es disputa a Londres.

La ronda de semifinals de la Lliga Mundial té un premi doble: per una banda, permet accedir a la final d'aquesta competició, una de les més importants en termes de seleccions, i per altra atorga bitllets per a la Copa del Món, que es disputa cada quatre anys i que comparteix, amb el Jocs Olímpics, el prestigi de ser la principal cita d'aquest esport a nivell internacional.

Pel que fa a estrictament aquesta ronda de semifinals, la selecció espanyola ha d'acabar entre els quatre primers del seu grup, que consta de cinc combinats, per accedir als quarts de final. Tot plegat, per intentar ser un dels set millors equips dels 20 que participen en aquesta fase i accedir a la final, i també per acabar entre els 10 primers classificats i signar la seva participació a la Copa del Món.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.