El femení del Junior té una prova de foc aquest diumenge a domicili d'un Egara ferit


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El femení del Junior d'hoquei herba visita el camp de l'Egara aquest diumenge a tres quarts d'una del migdia en la tercera jornada de la Divisió d'Honor. L'Egara voldrà fer-se fort a casa després de caure amb contundència (7-1) davant la Complutense la setmana passada, mentre les blau-i-negres no passaven de l'empat a domicili del Taburiente.

La intensitat defensiva i la velocitat en el joc són les dues claus perquè el Junior s'emporti un resultat positiu de Terrassa. Les blau-i-negres van trobar a faltar un ritme major amb pilota a Taburiente i hauran d'incrementar-lo si volen retornar al camí del triomf en un camp complicat. Amb un balanç d'una victòria i un empat, el partit pot ser una prova de foc per veure quines aspiracions té el Junior aquesta temporada, tal com explica el tècnic de l'equip, Joan Vidal.

Joan Vidal

L'equip el veig bé, amb el procés previst i creixent. Penso que el partit amb l'Egara és una prova de foc per veure les aspiracions de l'equip


L'Egara rep el Junior amb la necessitat de sumar una victòria balsàmica. Les egarenques són un equip compacte que pressiona bé la sortida de pilota rival i té facilitats per trenar jugades des del darrere i arribar amb perill a porteria contrària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.