El masculí del Patí Hoquei vol mantenir la bona ratxa aquest dissabte davant un complicat Alcobendas


  • Comparteix:

David Martínez celebra un gol al pav 2

David Martínez celebra un gol al pav 2

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí rep aquest dissabte a les sis de la tarda el CP Alcobendas amb l'objectiu d'ampliar la bona ratxa de joc i resultats de les últimes tres jornades. Malgrat començar la temporada amb dues derrotes, els de Joan Carles Vadillo han recuperat confiança amb tres victòries seguides i ara es veuen les cares amb un conjunt madrileny que també arriba amb molt bones senacions i només un punt per darrere a la classificació de Primera Estatal.

El Patí Hoquei és cinquè, empatat a nou punts amb el tercer classificat, que marca el límit de la zona d'ascens. Un triomf aquest cap de setmana contra l'Alcobendas podria impulsar els vermell-i-negres cap a aquestes desitjades places d'ascens, però davant es trobaran un rival que ve de guanyar els dos últims partits contra equips potents com el Shum i el Tordera.

El tècnic santcugatenc Joan Carles Vadillo espera un matx molt igualat i destaca la tranquil·litat que han donat a l'equip els bons resultats de les darreres setmanes.

Joan Carles Vadillo

El que hem recuperat de l'inici de temporada és la tranquil·litat. No estar angoixats, no patir a la pista i jugar com sabem, sense presses.


A banda de David Yepes, també serà baixa per lesió Cesc Maideu, amb molèsties al genoll.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.