El femení del Junior d'hoquei herba vol millorar els registres golejadors davant el Jolaseta basc


  • Comparteix:

Anna Gil és la màxima golejadora de l'equip santcugatenc amb només tres gols / Font: Enrico Hockey

Anna Gil és la màxima golejadora de l'equip santcugatenc amb només tres gols / Font: Enrico Hockey

El femení del Junior d'hoquei herba visita el camp del Jolaseta aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia en l'últim partit de la primera volta de la Divisió d'Honor. Tot i ser el conjunt menys golejat de la categoria amb només quatre dianes, les blau-i-negres només han fet vuit gols en vuit partits, molt lluny de les xifres dels equips capdavanters de la lliga. Les basques són avantpenúltimes amb un balanç de dues victòries, un empat i cinc derrotes.

El Junior no ha signat una gran primera volta, en part, per culpa dels fluixos registres golejadors. La setmana passada les de Joan Vidal es van refer amb una victòria davant el CD Terrassa després d'una mala dinàmica davant el tres conjunts que lideren el campionat, el Club de Campo, el Polo i la Complutense, on les blau-i-negres van encaixar dues derrotes i un empat.

Tot i no estar encertat de cara a porteria, el Junior ha mostrat un bon nivell de joc i només cal millorar a l'àrea contrària. El rival d'aquesta jornada, el Jolaseta, és un dels equips de la part baixa de la taula i és una bona oportunitat perquè les de Vidal recuperin les bones sensacions golejadores. Les basques han rebut 20 gols en vuit jornades i només han aconseguit fer vuit dianes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.