El Junior masculí deixa escapar dos punts a casa davant el penúltim, un rocós Atlético San Sebastián

El masculí del Junior d'hoquei herba no ha passat de l'empat (3-3) aquest diumenge davant l'Atlético San Sebastián, un conjunt recent ascendit que arribava a Sant Cugat com a penúltim classificat però que ha plantat cara en tot moment a partir de la solidesa defensiva i ha igualat el marcador en dues ocasions amb un hat-trick de Peio Azkoaga. Els homes de Roger Pallarols tanquen la primera volta de la Divisió d'Honor en quarta posició, beneficiats aquesta jornada per les derrotes de l'Atlètic Terrassa, cinquè, i del Club de Campo, fins ara líder invicte que ha caigut de manera contundent al camp del Polo (4-0).

L'Atlético San Sebastián ha sortit al partit sense complexos i li ha disputat al Junior el domini del joc i les ocasions durant el primer quart. Poc a poc, però, els santcugatencs s'han fet amb el control de la possessió i han gaudit de bones oportunitats per obrir la llauna. No ha estat fins a l'últim minut abans del descans que els locals s'han avançat en un penal córner transformat per Àlex Gil.

Només començar la segona meitat, novament Àlex Gil ha anotat des del penal córner i ha situat un 2-0 al marcador que semblava sentenciar les opcions dels bascos. Però l'Atlético San Sebastián no s'ha rendit, ha retallat distàncies ràpidament i ha tancat el Junior al seu camp fins aconseguir igualar el matx.

A l'inici de l'últim quart ha arribat el gol de Marc Serrahima que tornava a avançar els locals però encara li quedava un as a la màniga al visitant Peio Azkoaga per completar el seu hat-trick particular i situar el definitu 3-3 al marcador. Un empat que els de Sant Sebastià han celebrat com un triomf ja que els classifica per la Copa del Rei.

El tècnic del Junior, Roger Pallarols, ha lamentat haver deixat escapar dos punts per algunes 'desconnexions' i la manca de 'contundència'.

Roger Pallarols

Perdre dos punts no entrava als nostres plans. Hem fet un regal als adversaris.

La competició de Divisió d'Honor s'atura fins al febrer. Aquesta setmana el Junior reprendrà el Campionat de Catalunya.