El PHC Sant Cugat i el SHUM es juguen un lloc a la zona d'ascens a l'Ok Lliga


  • Comparteix:

Els santcugatencs acumulen un balanç de quatre victòries, un empat i dues derrotes

Els santcugatencs acumulen un balanç de quatre victòries, un empat i dues derrotes

El masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat, tercer, rep la visita del Shum Maçanet, cinquè, aquest dissabte a dos quarts de nou del vespre a la vuitena jornada de la Primera Estatal. Els vermell-i-negres van empatar el cap de setmana passat però segueixen a l'alça i ja fa cinc jornades que no perden. L'equip de Joan Carles Vadillo s'ha refet d'un mal inici i és a la part alta de la taula i té 13 punts.

Els vermell-i-negres busquen una nova victòria per ampliar la bona dinàmica de resultats. Després d'una mala estrena amb dues derrotes, els santcugatencs s'han recuperat a ritme de victòria i encadenen quatre triomfs i un empat. La ratxa positiva de resultats els ha permès escalar posicions a la taula i necessiten els tres punts si no volen perdre la pista a un Calafell, el líder, que va com un coet.

El Shum Maçanet es planta a Sant Cugat amb l'oportunitat d'avançar a un rival directe. Els visitants tenen a prop l'equip santcugatenc, amb dos punts menys, i una victòria els situaria per davant dels seus rivals. A més, els maçanetencs venen d'aconseguir un empat de mèrit contra el totpoderós Calafell, l'únic partit on el líder s'ha deixat algun punt.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.