Perellón, Serrahima i Enrique es queden sense opcions de medalla a la World League d'hoquei herba


  • Comparteix:

Sergi Enrique, d'esquena, disputa una pilota davant un davanter australià / Foto: Rfeh.es

Sergi Enrique, d'esquena, disputa una pilota davant un davanter australià / Foto: Rfeh.es

La selecció espanyola d'hoquei herba, amb els jugadors del Junior Marc Perellón, Marc Serrahima i Sergi Enrique, ha quedat eliminada de la Word League després de caure (1-4) als quarts de final davant Austràlia, vigent campiona de la competició. Els RedSticks queden fora de la lluita per les medalles i aquest dissabte jugaran contra Bèlgica per assolir la cinquena plaça d'un torneig que s'està disputant a l'Índia.

El conjunt dirigit per Fred Soyez, amb Serrahima i Enrique a l'onze titular, s'ha avançat amb un gol de Marc García-Chicote al segon quart, però abans del descans Austràlia ha aconseguit la igualada. En una segona meitat igualada, el conjunt 'aussie' ha fet valer la seva superioritat física a partir del darrer quart i s'ha adjudicat el triomf amb tres dianes des del penal córner.

En la seva primera participació a la fase final de la World League, la selecció espanyola havia acabat la lligueta de grups com a segona classificada, amb victòries sobre Holanda (2-3) i l'Argentina (1-2), i una derrota contundent davant Bèlgica, actual subcampiona, que després ha quedat fora als quarts de final a mans de l'amfitriona, l'Índia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.