El Junior masculí afronta l'última jornada amb l'aspiració d'assolir la segona plaça


  • Comparteix:

L'última jornada definirà els creuaments de quarts de final

L'última jornada definirà els creuaments de quarts de final

El masculí del Junior d'hoquei herba disputa aquest diumenge al camp de l'Átlético San Sebastián l'última jornada de lliga, que decidirà els ocupants de la segona, tercera i quarta posició a la taula i, per tant, els encreuaments de quarts de final pel títol. Els santcugatencs són tercers i necessiten guanyar i que el Club de Campo perdi per assolir el segon lloc, però no es poden despistar perquè si punxen a terres basques i l'Egara guanya acabaran quarts. Això sí, el conjunt de Sant Sebastià ja està matemàticament descendit.

El Junior no ha perdut cap partit en tota la segona volta, però la setmana passada va deixar escapar el camí més senzill cap a la segona posició, en empatar amb el Club de Campo. Ara els de Roger Pallarols han de fer la feina contra el cuer i esperar que els madrilenys perdin a casa contra el líder, el Polo.

Així doncs, el rival dels quarts de final abans del playoff pel títol està a l'aire, ja que a banda de la lluita a la part alta, també hi pot haver moviments entre el cinquè i el vuitè classificats. L'Atètic Terrassa i el Barça decidiran la cinquena i la sisena plaça en un matx a Can Salas, mentre que el Tenis aspira a desbancar la Complutense al vuitè lloc.

En el partit de la primera volta, l'Atlético San Sebastián va donar la sorpresa i va sumar un punt al Lluís Serrahima.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.