El masculí del Junior visita el Barça amb l'objectiu de seguir sumant victòries

Els santcugatencs volen seguir agafant forma de cara la primera ronda de l'EHL que es disputarà a Barcelona del 5 al 7 d'octubre


  • Comparteix:

El Junior vol seguir amb bon peu a la Divisió d'Honor

El Junior vol seguir amb bon peu a la Divisió d'Honor

El masculí del Junior visita aquest diumenge el camp del Barça a la segona jornada de la Divisió d'Honor d'hoquei herba després de començar amb bon peu la temporada amb una victòria contundent al Jolaseta. Els de Roger Pallarols volen continuar agafant forma de cara l'EHL davant un Barça que arriba després de perdre 4 a 1 contra el Club de Campo.

L'entrenador de l'equip, Roger Pallarols, ha explicat a Cugat.cat que l'equip necessita 'estar des del minut 1 al cent per cent' per guanyar el partit.

Roger Pallarols

Aquest partit de diumenge és un partit que si el juguem amb la poca intensitat de diumenge passat, el perdrem. L'equip ha d'estar del minu 1 al cent per cent, atacant sempre i anant a guanyar.


El Junior jugarà el partit amb la mirada posada a la primera ronda de l'EHL que es disputarà a Barcelona del 5 al 7 d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.