El Junior masculí s'estrena amb una maneta al Jolaseta, però mostra falta de ritme

Partit irregular dels de Roger Pallarols que només han pogut imposar-se en l'últim quart

El masculí del Junior d'hoquei herba s'estrena amb victòria al primer partit de la temporada de la Divisió d'Honor amb una maneta davant del RC Jolaseta (5-0). Els de Roger Pallarols han acusat la falta de ritme a la primera part i l'equip visitant, un acabat d'ascendir, ha tingut l'oportunitat en diverses ocasions d'avançar-se en el marcador. Un penal còrner a l'últim minut de la primera part, però, ha permès a Àlex Gil anotar el primer gol pels santcugatencs, que a la segona meitat s'han imposat al Jolaseta i han marcat quatre gols més per completar la maneta.

Inici irregular del Junior en el seu primer partit de la temporada. Els santcugatencs no han aconseguit fer seu el control del partit i el Jolaseta ha tingut dues clares ocasions per posar-se al capdavant del marcador. Tot i això, amb el pas dels minuts, el Junior s'ha anat apropant cada vegada més a la porteria rival i els bascos han hagut d'aguantar les envestides dels locals. La superioritat creixent del Junior s'ha acabat traduint, finalment, en un gol d'Àlex Gil a través d'un penal-córner a les acaballes de la primera part.

A la represa del partit, els blau-i-negres s'han mostrat molt més efectius i han marcat quatre gols més a un Jolaseta que s'ha anat venint avall a mesura que passaven els minuts. Àlex Gil ha aconseguit el doblet a finals del tercer quart, i Mauro Coria, Gabi Dabanch i de nou Mauro Coria han sentenciat el partit amb els seus gols a l'últim quart.

L'entrenador del Junior, Roger Pallarols, ha qualificat el partit del seu equip com a 'molt fluix' i ha destacat que 'és un cop d'atenció de cara l'EHL'.

Roger Pallarols

Partit molt fluix de l'equip. Venim d'amistosos i partits al Campionat de Catalunya d'un nivell molt alt, i avui amb un rival acabat d'ascendir no hem pogut imposar el nostre ritme menys al final del partit. És un toc d'atenció important per l'equip, perquè a l'EHL ens trobarem equips que es tancaran darrere.

La setmana que ve els santcugatencs visiten el Barça a la segona jornada de la competició.