Un Patí Hoquei lluny de la seva millor versió es queda a mitja remuntada davant el Vilanova B

Les vermell-i-negres perden per 3 gols a 4 i sumen la segona derrota consecutiva a la Nacional Catalana


  • Comparteix:

Un Patí Hoquei Club Sant Cugat lluny de la seva millor versió cau a casa davant el Vilanova B (3-4) i encadena la segona derrota consecutiva al grup 1 de la Nacional Catalana. Les de Beto Borregán s'han vist superades per un rival que, tot i constar com a filial, comptava amb un ple de jugadores del primer equip, que milita a l'Ok Lliga.

Les santcugatenques han començat el partit veient com el Vilanova B disposava de les ocasions més clares. Després d'uns minuts de setge visitant, Carol Herrera ha avançat les locals després d'una gran jugada en solitari. El Vilanova, però, no ha donat cap pas enrere i ha seguit portant la iniciativa ofensiva fins a tornar a posar les taules al marcador. Un 1 a 1 que ja no s'ha mogut fins al final de la primera meitat.

A l'inici de la segona meitat, gerra d'aigua freda pel Patí Hoquei. Primer, en una gran jugada combinada que les santcugatenques han estat incapaces d'aturar, i segons més tard, les del Garraf han ampliat distàncies gràcies a un xut ras que s'ha colat per la porteria vermell-i-negra. Els dos gols han semblat fer mal a les locals, que en un dels seus partits més fluixos ha acabat concedint el quart gol verd-i-blanc.

Quan tot semblava vist per sentència, dos gols del Patí Hoquei han fet creure en la remuntada local. A les acaballes del partit Herrera ha disposat d'una falta directa per fer el 4 a 4, però la portera del Vilanova ho ha evitat, condemnant a les santcugatenques a la segona derrota consecutiva.

Amb 18 punts, el Patí Hoquei haurà d'esperar al resultat del Voltregà B, que es veu les cares amb el líder, el Palau de Plegamans B, per saber si es manté en quarta posició a falta de dos partits per al final de la segona fase de la lliga. Borregán, en declaracions a Cugat.cat, ha destacat que 'ha estat un dels pitjors partits de la temporada' però que 'l'equip ha competit fins al final'.



Beto Borregán

En línies generals, és dels pitjors partits de la temporada. No hem estat a l'alçada, però hem competit fins al final.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.