El femení del Patí Hoquei ja coneix el seu calendari per al retorn a Ok Lliga

Les santcugatenques s'estrenaran a la pista del Vila-sana el 21 de setembre


  • Comparteix:

Les jugadores vermell-i-negres amb l'entrenador Beto Borregan / Foto: Cugat Mèdia

Les jugadores vermell-i-negres amb l'entrenador Beto Borregan / Foto: Cugat Mèdia

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat ja coneix el calendari per al retorn de l'equip a l'Ok Lliga. La Reial Federació Espanyola de Patinatge (RFEP) ha publicat aquest dimecres els horaris definitius de la competició, que donarà el tret de sortida el 21 de setembre i acabarà el 23 de maig. Les vermell-i-negres s'estrenaran a la pista del Vila-sana, un conjunt que la temporada passada va finalitzar en sisena posició amb 47 punts. Després d'aquest exigent inici, el Patí Hoquei encara tindrà un partit més complicat en el debut al pav 2 de la Rambla del Celler. Les jugadores de Beto Borregan es veuran les cares amb el Telecable, un dels equips més potents de la lliga i candidat al títol.

D'aquesta manera, el conjunt santcugatenc serà, conjuntament amb l'Astur, la cara nova a la categoria, que per altra banda perd la presència del Deportivo Liceo i el Reus Deportiu. Pots consultar el calendari complet i les 26 jornades de la competició en aquest enllaç.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.